Banvit'te hedef yarı final

ULEB Avrupa Kupası çeyrek final rövanş maçında Paris Levallois takımıyla karşılaşacak Banvit'te hedef yarı finale yükselmek...

SPORX AI BAKIŞI
calendar 23 Mart 2015 12:08
Haber: AA
Banvit'te hedef yarı final
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News


ULEB Avrupa Kupası çeyrek final ilk maçında deplasmanda 67-65 yenildiği Fransa'nın Paris Levallois takımını konuk edecek Banvit, 3 ve üzerinde farkla maçı kazanıp adını yarı finale yazdırmayı hedefliyor.

Banvit Basketbol Kulübünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Banvit, Bandırma ilçesinde yarın 19.00'da başlayacak çeyrek final ikinci maçında Paris Levallois ile mücadele edecek.

Paris'te yapılan ve Paris Levallois'in 67-65 üstünlüğü ile biten ilk karşılaşmanın rövanşında yarı finale çıkacak ilk takım belli olacak.

Deplasmanda 2 sayıyla kaybettiği karşılaşmanın rövanşında taraftar desteğiyle 3 sayı ve üzerinde kazanmayı hedefleyen Banvit, tarihinde ilk kez yarı finale çıkmanın hesaplarını yapıyor.

2 sayı Banvit lehine bitmesi halinde ise uzatma dakikalarına geçilecek karşılaşmanın kazananı, yarı finalde Khimki-Valencia maçının galibiyle karşılaşacak.

Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak ise ULEB Avrupa Kupası'nda yarın Paris Levallois'i farklı yenerek yarı finale yükselmek istediklerini belirterek, taraftarların salonu doldurarak maç sonuna kadar desteklemesini istedi.
Tümü
 Reklam