Sporx Anasayfa
Facebook Sporx
275,322
Twitter @Sporxcom
22,482

Bu haberi yazdır
 

F.Bahçe'nin rakibi Spartak Moskova

 



25 Şubat 2010 Perşembe - 11:37
AA
F.Bahçe'nin rakibi Spartak Moskova Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Ligi play-off çeyrek final 2. maçında cuma günü Rusya'nın Spartak Moskova Region takımıyla karşılaşacak. Caferağa Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 19.30'da başlayacak.

Seride deplasmanda oynanan ilk karşılaşmada rakibine 90-79'luk skorla yenilen sarı-lacivertli takımın yarın salondan galibiyetle ayrılması durumunda dörtlü finale çıkacak ekip, 3 Mart Çarşamba günü Moskova'da yapılacak 3. ve son maçta belli olacak.

Kupada bu sezon ilk turda Fenerbahçe ile birlikte (D) Grubu'nda yer alan Rus temsilcisi, rakibi karşısında İstanbul'da 88-74, Moskova'da da 103-59'luk skorlarla galip geldi.

Rus temsilcisi, bu sezon 10'u grup, 2'si play-off 2. turu, 1'i de play-off çeyrek final olmak üzere yaptığı 13 maçını da kazandı.
Bu haberi yazdır yorum yaz - 0 yorum
Diğer 'Diğer Avr. Kup.' Yazıları

Yorumlar

Yorumları okumak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

F.Bahçe'nin rakibi Spartak Moskova
En çok okunan haberler
İtalya devi Elano'yu istiyor! (Dünya Transferler)
Alex 26 hafta sonra! (Fenerbahçe)
En çok yorumlanan haberler
Messi'yi gören var mı? (İspanya Ligi)
Real Madrid şampi... (İspanya Ligi)
En çok izlenen videolar
Araba
BMC LEVENT
2007 / 68.000 km
BMC LEVENT - KAMYONET 60 KASALI K.NET KS
Adana
14.500 TL
CHEVROLET LACETTI
2005 / 83.000 km
Bayandan Temiz Otomatik 2005 Model Lacee
Trabzon
19.500 TL
 
MySporx dikkat çeken bloglar
Tüm Bloglar