2018 All-Star kadrosunun yedekleri de açıklandı!

2018 NBA All-Star üyeleri, yedeklerin de açıklanmasıyla artık resmen belirlendi.

Haber; Sporx.com
Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
2018 All-Star kadrosunun yedekleri de açıklandı!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
24 Ocak 2018 11:54
2018 NBA All-Star üyeleri, yedeklerin de açıklanmasıyla artık resmen belirlendi.

14 yedek all-star, LeBron James ve Stephen Curry'nin seçim yapabilecekleri oyuncu havuzunu toplam 24 oyuncu ile tamamladı. Doğu Konferansı ve Batı Konferansı'ndaki en çok oyu alan LeBron ve Steph, kaptan olarak kadrolarının kalanını yeni kurallara göre seçecekler.

Koçların seçtiği yedekler ise şu şekilde:

Doğu: Kyle Lowry (Raptors), Bradley Beal (Wizards), John Wall (Wizards), Victor Oladipo (Pacers), Kevin Love (Cavaliers), Kristaps Porzingis (Knicks), Al Horford (Celtics)



Batı: Damian Lillard (Trail Blazers), Russell Westbrook (Thunder), Klay Thompson (Warriors), Jimmy Butler (Timberwolves), Draymond Green (Warriors), LaMarcus Aldridge (Spurs), Karl-Anthony Towns (Timberwolves)



Batı'da all-star olamayarak şaşırtan iki oyuncu, Paul George ve Chris Paul oldu. Lou Williams ise kariyerinin en iyi sezonunu geçirdiği döneminin ortasında da seçilme şansına sahip olmuştu. Beal, Oladipo, Porzingis ve Towns da kariyerlerinde ilk kez All-Star seçilmiş oldu.

LeBron, Giannis Antetokounmpo, Joel Embiid, Kyrie Irving ve DeMar DeRozan Doğu'da, Steph, James Harden, Kevin Durant, Anthony Davis ve DeMarcus Cousins ise Batı'da en çok oyu alan isimler oldular. Bununla birlikte, hangi konferanstan olup olmadığı, bir oyuncunun ve takımın artık yapısını belirlemiyor ve kimin kiminle oynayıp oynamadığı, yapılacak draftta belli olacak.

Los Angeles'taki Staples Center'da bu yılki maç, 18 Şubat tarihinde oynanacak.

GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU
Tümü
 Reklam