1907 Fenerbahçe'den kritik galibiyet!

League of Legends (LoL) Şampiyonluk Ligi 6. haftasının kapanış gününde 1907 Fenerbahçe, Dark Passage'ı serinin iki maçında da mağlup ederek kritik bir 3 puan aldı. İşte 1907 Fenerbahçe - Dark Passage maçından detaylar...

Haber; Sporx.com
Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
Fotoğraf: lolespor/twitter
Fotoğraf: lolespor/twitter
06 Mart 2017 19:59
League of Legends (LoL) Şampiyonluk Ligi 2017 Kış Mevsimi 6. hafta maçında playoff yapacak ve küme düşmeye oynayacak takımı belirleyecek mücadelede 1907 Fenerbahçe ile Dark Passage karşı karşıya geldi.

Serinin ilk maçında 1907 Fenerbahçe'nin seçimleri Thaldrin ile Renekton, Reach ile Kha'zic, Frozen ile Syndra, Padden ile Sivir, Japone ile Karma oldu. Dark Passage'ın seçimleri ise Wicked ile Shen, Obvious ile Graves, Immortoru ile Vladimir, HolyPhoenix ile Brand'i seçti.

1907 Fenerbahçe, serinin ilk maçında ormancısı Frozen ve üst koridor oyuncusu Thaldrin'in üstün performansıyla takım savaşlarında ve global görevlerde etkili oldu. Dark Passage ise Fenerbahçe'nin dominant oyununa cevap veremedi ve Fenerbahçe serinin ilk maçını kazandı.

Serinin ikinci maçında 1907 Fenerbahçe adına kritik seçim Frozen'ın yine Syndra'yı alması oldu. Thaldrin Renekton'u, Reach Rengar'ı, Padden Caitlyn'i, Japone ise Nami'yi seçti. 1907 Fenerbahçe, tank şampiyonlar seçerek kompozisyonda öne geçti. Dark Passage'ta ise Wicked Rumble'ı, Obvious Elise'yi, Immortoru Ahri'yi, HolyPhoenix Sivir'i, Rogu Karma'yı seçti.

İki takım da çok temkinli maça başladı. 1907 Fenerbahçe'de Padden ve Thaldrin'in etkili oyunları oyunun kaderini değiştirdi. Fenerbahçe'nin iki dağ ejderini alması ve eşya tercihlerinde büyü direncine yönelmesiyle birlikte oyunun kaderi değişti. Baron güçlendirmesi dışında tüm global görevlerde üstün olan 1907 Fenerbahçe, Dark Passage'a karşı Baron sonrası takım savaşında galip gelerek oyunu rahatlıkla kapattı.

1907 Fenerbahçe, bu galibiyetle birlikte puanını 14 yaparak Kış Mevsimi Finalleri'ne gitme yolunda önemli bir adım attı. Dark Passage ise 11 puanda kalarak ağır bir yara aldı.

1907 Fenerbahçe, son hafta önce HWA ile ardından CREW ile karşılaşacak. Dark Passage ise Galakticos ile kader maçı oynadıktan sonra AURORA'ya karşı mücadele edecek.
Tümü
 Reklam