"İlk antrenmana geldiğimde de heyecanlıydım. Daha önce söylediğim gibi takımda Marco, Muslera, Falcao burada iken, onlarla antrenmana çıklmak benim için büyük bir adım oldu. Çok heyecanlıydım."
"Evimizdeki ilk maçım inanılmazdı. Bu kulüpte taraftar karşısında oynamak muhteşemdi. Taraftarı seviyorum, umarım onlar da beni seviyordur. Her zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Biliyorum bizim için zor bir sezon oldu özellikle Türkiye liginde, Avrupa ligi için değil. Maç kaybettiğimizde ya da ne olursa olsun taraftarı anlıyorum ve onlara saygı duyuyorum. Taraftar hayal kırıklığına uğrandığında ya da bazı oyunculara kızdıklarında tamamen anlıyorum onları. Ama biz oyuncular aslında en çok kendimize kızan ve sinirlenen, üzülenleriz, tüm bunlar olduğunda. Ama biliyorum eğer Galatasaray'da oynuyorsanız, her maçı kazanmak zorundasınız."
"Özellikle de önemli büyük maçlarda, stadın atmosferi çılgınca oluyor. Evde kendi sahamızda maç oynamayı seviyorum. Ayrıca taraftara karşı büyük bir saygım var ve onları çok seviyorum."