2019 VFÞL Kýþ Mevsimi Finali heyecaný!

2019 VFÞL Kýþ Mevsimi Finali, 13 Nisan Cumartesi günü tarihinde ilk kez Türkiye'de esporun adresinde, Riot Games Espor Sahnesi'nde gerçekleþecek.

1907 Fenerbahçe Espor ve Bahçeþehir SuperMassive, 2019 VFÞL Kýþ Mevsimi Finali'de karþý karþýya gelecek.

1907 Fenerbahçe Espor mevsim öncesinde kadrosunda radikal deðiþikliklere gitti. 2018 Yaz Mevsimi'nde mücadele eden beþli ile yollar ayrýldý. Japone kadroya yeniden, bu defa takým kaptaný olarak, dahil oldu. Ruin, Kirei, Bolulu ve Hades ekibin geri kalanýný oluþturdu. Bu beþlinin zirvede yer almasýný ya da þampiyonluk iddiasý taþýmasýný çok az insan tahmin edebildi. Ne var ki FB herkesi þaþýrttý. Turkinator'un koç pozisyonuna gelmesiyle 17-0'lýk bir galibiyet serisi yakalayan ekip rahat bir biçimde KMF'nin yolunu tuttu.

Bahçeþehir SuperMassive, Worlds 2018'in ardýndan kadrosunun yerli çekirdeðini korudu.GBM ve SnowFlower ile yollar ayrýlýrken yerlerine Frozen ve Wolf getirildi. Kurulan kadronun ligi rahatlýkla domine edeceði düþünülse de rakipleri SUP'un beklediðinden daha diþli çýktý. Takým lig aþamasý boyunca 1907 Fenerbahçe Espor karþýsýnda galibiyet alamadý. Yarý finaldeyse Royal Youth karþýsýna çýkan Bahçeþehir SuperMassive, KMF biletine 5 maçlýk uzun ve zorlu bir serinin ardýndan ulaþabildi.

Bahçeþehir SuperMassive üç sezondur KMF þampiyonluðunu kimseye býrakmýyor. Takým üst üste dördüncü KMF þampiyonluðu için Vadi'de olacak. 1907 Fenerbahçe Espor ise ilk KMF þampiyonluðunun peþine düþecek.

FÝNAL SAAT KAÇTA, NASIL GELÝRÝM, NEREDEN ÝZLERÝM?

2019 VFÞL Kýþ Mevsimi Finali 13 Nisan Cumartesi günü, Riot Games Espor Sahnesi'nden canlý yayýnlanacak. KMF'yi mevsimin geri kalanýnda da olduðu gibi Twitch, YouTube ve Facebook kanallarýmýzdan canlý olarak izleyebilirsiniz!

Etkinlik baþlangýcý: 10.00

Kapý açýlýþ saati: 13.00

Yayýn baþlangýç saati: 13.00

Final serisi baþlangýcý: 14.00

Etkinlik için satýþa çýkan biletler 24 saat içerisinde tükendi. Þimdiye kadar olduðu gibi bu sene de gösterdiðiniz yoðun ilgi için çok teþekkürler! KMF'yi Riot Games Espor Sahnesi'ne biletli olarak gelip


Sporx Anasayfasýna Dön