1907 Fenerbahçe, Þampiyonluk Ligi'ne kusursuz baþladý!

Türkiye'nin ilk ve tek profesyonel espor ligi olan Vodafone FreeZone Þampiyonluk Ligi'nde, 2018 Yaz Mevsimi fýrtýna gibi baþladý. Ara sezonun ardýndan, Yaz Mevsimi'nin açýlýþ mücadelesinde TBF 2016 þampiyonu Dark Passage ve TBF 2017 þampiyonu 1907 Fenerbahçe Espor karþý karþýya geldi. Vadiden zaferle ayrýlan 1907 Fenerbahçe Espor, ilk haftaya damgasýný vurarak 3'te 3 yaptý ve namaðlup bir þekilde zirveye yerleþti.

Vodafone FreeZone Þampiyonluk Ligi'nde Yaz Mevsimi heyecaný 16-18 Haziran'da oynanan ilk hafta karþýlaþmalarýyla baþladý.

2016 ve 2017 TBF þampiyonlarýný karþý karþýya getiren açýlýþ maçýnda vadiden zaferle ayrýlan taraf 1907 Fenerbahçe Espor ekibi oldu. Çýktýðý üç karþýlaþmadan da zaferle ayrýlan 1907 Fenerbahçe Espor, mevsime hýzlý bir baþlangýç yaparak ilk haftayý namaðlup bir þekilde kapattý.

Geçtiðimiz sezonda fýrtýna gibi esen ve þampiyonluðu kucaklayan Bahçeþehir SuperMassive, 1907 Fenerbahçe Espor karþýsýnda aldýðý yenilgiyle sarsýlýrken, kazandýðý iki maçla HWA GAMING ve YouthCREW takýmlarýyla birlikte ikinciliði paylaþtý. Birer galibiyete sahip olan ekipler Dark Passage, Doðuþ Üniversitesi Aurora ve Royal Bandits ise bu üçlünün hemen altýnda yer aldý.

Ligin yeni ekibi Bursaspor Esports ise ilk hafta zaferle tanýþamadý ve tablonun en alt sýrasýnda yer aldý.

TÜM MAÇLARIN GÖRÜNTÜLERÝNE BURADAN ULAÞABÝLÝRSÝNÝZ!

 


Sporx Anasayfasýna Dön