Haber Tarihi: 23 Kasım 2016 22:28 - Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2016 22:28

Tivibuspor şifresiz izle - Beşiktaş - Benfica

Beşiktaş Benfica maçını Tivibuspor'dan şifresiz canlı izlemek isteyen futbolseverler için Şampiyonlar Ligi'na yakışır bir haber hazırladık. Tivibuspor'dan şifresiz olarak yayınlanacak olan Beşiktaş Benfica maçını canlı olarak izlemek isteyenler ne yapmalı? Tivibuspor şifresiz izleme yolları haberimizde.

Tivibuspor şifresiz izle - Beşiktaş - Benfica
Abone Ol
Tivibuspor şifresiz izle - Beşiktaş - Benfica! Tivibuspor'dan Beşiktaş Benfica maçını şifresiz izlemek isteyenler için detaylı bir haber hazırladık. Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Benfica ile karşılaşan Beşiktaş'ın bu dev maçı Tivibuspor'dan yayınlıyor. Futbolseverlerin aklında tek bir soru var; Tivibuspor'dan şifresiz Beşiktaş Benfica maçını nasıl izlerim? Tivibuspor'dan herhangi bir paket almadan ya da televizyon ayarlarınızı yapmadan Tivibuspor'dan şifresiz Beşiktaş Benfica maçını izleyemezsiniz. Peki nasıl izlerim?
BEŞİKTAŞ BENFICA MAÇI TİVİBUSPOR FREKANS AYARLA


TİVİBUSPOR ŞİFRESİZ İZLE: BEŞİKTAŞ BENFICA
Maçı Turksat uydusundan şifresiz yayınla izlemek için Turksat kanal bilgilerinizi güncellemeniz yeterli.

TivibuSpor'u şifresiz izlemek için;
1) Uydu alıcınızın "Kurulum" menüsüne giriş yapın,

2) Cihaz menülerinize bağlı olarak "Manuel Kurulum"u veya "Manuel Kanal Arama"yı seçiniz.

3) Açılan ekranda aşağıdaki bilgilerin girişini yaparak Tivibu kanallarını mevcut kanal listenize ekleyin. Kanallar cihazınıza bağlı olarak kanal listenizin sonuna eklenebilir.

HD Frekans Bilgileri
Uydu: Türksat 4A 42°Doğu
Polarizasyon: Yatay – Horizontal
Frekans: 11853Mhz
Symbol Rate: 25.000
FEC: 2/3 veya Otomatik

* TİVUBUSPOR BEŞİKTAŞ BENFICA ŞİFRESİZ İZLE

* İDMANTV BEŞİKTAŞ BENFICA İZLE

* BEŞİKTAŞ BENFICA ŞİFRESİZ İZLE

Beşiktaş nasıl tur atlar?
- Siyah-beyazlılar, Benfica'yı yener ve son maçta D.Kiev'den de puan alırsa Napoli ve Benfica'ya karşı ikili averajda üstün olduğu için gruptan çıkacak.


- Kartal, Benfica'yı yener ve Dinamo Kiev de Napoli'yi devirirse, son maçta Napoli-Benfica oynayacağı için temsilcimiz tur vizesi alacak.

- Beşiktaş, Benfica ile berabere kalırsa puanı 7 olacak Portekiz ekibi ise 8. Son maçta Kartal, Kiev'i yenip, Napoli'nin Benfica'dan puan almasını bekleyecek.

- Beşiktaş, Benfica'ya yenilir ve Napoli de Dinamo Kiev'ı devirirse iş son maça kalmayacak. Kartal 3. olarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak.



BEŞİKTAŞ'IN SON DURUMU

Siyah-beyazlı takım, Benfica maçında alacağı sonucun yanı sıra İtalya'da Napoli ile Dinamo Kiev arasında yapılacak grubun diğer karşılaşmasına göre gruptan çıkma şansına da sahip olabilecek. Benfica'yı yendiği takdirde puanını 9'a çıkaracak Beşiktaş, Napoli'nin evinde Dinamo Kiev'e puan kaybetmesi halinde son maça kalmadan gruptan çıkma şansını yakalayabilecek. Siyah-beyazlı ekip, Benfica'yı yenmesi ve Napoli'nin de kazanması halinde gruptan çıkma şansını son maçta kullanmaya çalışacak.

AVRUPA LİGİ GARANTİLENEBİLİR

Şampiyonlar Ligi'nde üst turlara çıkmayı hedefleyen Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki durumu da bu akşam netlik kazanabilir. Grup maçlarında üçüncü olacak takım, bu sezon Avrupa Ligi'nde yoluna devam edebilecek. 6 puanlı siyah-beyazlı ekip, Benfica'dan alacağı puan veya puanlarla son maça kalmadan bu durumu da garantilemeye çok yakın bulunuyor. Siyah-beyazlı ekip, Benfica'ya mağlup olduğu takdirde Dinamo Kiev'in Napoli karşısında beraberliğini veya mağlubiyetini bekleyecek.

BENFICA DA GARANTİLEYEBİLİR

Beşiktaş'ın rakibi Benfica da gruptan çıkmayı garantilemek için mücadele edecek. Grupta 2 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgiyle 7 toplayan Portekiz ekibi, Beşiktaş'ı yendiği takdirde puanını 10'a çıkarak bir üst turda mücadele hakkını yakalayacak. Benfica'da iki sarı kartı bulunan Andreas Samaris, Beşiktaş karşısında da aynı durumla karşılaşırsa son haftadaki Napoli maçında cezalı duruma düşecek. Bu arada iki takım arasında Portekiz'de oynanan karşılaşma, 1-1 beraberlikle tamamlanmıştı.

Haber ile daha fazlasına ulaşın:
Gündem
Daha fazla göster
 Reklam 

SON HABERLER

yukarı ok