Arama Logo

2017 yılında faka basan spor yıldızları




7
LeBron'dan Trump tweeti!

LeBron James, ABD Başkanı seçilen Donald Trump için ''Stephen Curry, senin Beyaz Saray davetine gitmeyeceğini açıkladı. Artık kimseyi çağırma. Sen gelene kadar Beyaz Saray'a gitmek bir onurdu!'' tweetini attı. James'in bu tweeti 650 bin retweet ve 1.5 milyon beğeni almıştı.

LeBron'dan Trump tweeti!
6
Kevin Durant'ın fake hesabı

Golden State Warriors'un yıldız oyuncusu Kevin Durant, fake hesabını kullandığını sanarken, yanlışlıkla orijinal hesabından tweet attı. Oklahoma City'den ayrıldığı sürede fake hesabından mesaj attığını zanneden Durant, orijinal hesabından ''Durant, Billy Donovan için oynamak istemiyordu. Kadro da zaten iyi değildi. Sadece Durant vardı'' tweetini attı.

Kevin Durant'ın fake hesabı
5
Pique'nin Neymar şaşkınlığı
PSG'nin Barcelona'dan 222 milyon Euro'ya Neymar'ı transfer etmesini bekleyenler çok azdı. Pique'nin de inanmadığı çok açıktı. İspanyol futbolcu, Neymar ile fotoğrafını paylaşıp ''Kalıyor'' yazmıştı. Neymar ise bu paylaşımın bir hafta sonrasında 222 milyon Euro'ya PSG'ye imza attı.
Pique'nin Neymar şaşkınlığı
4
Porzingis'in modelden red yemesi!
NBA'de New York Knicsk forması giyen Letonyalı yıldız Kristaps Porzingis, Instagram'dan model Ines Zikic'e yürüdü. Zikic, Instagram'dan sevgilisi ile fotoğrafını paylaşıp ''Porzingis kim?'' yazdı.
Porzingis'in modelden red yemesi!
3
JR Smith: ''Hesabım hacklenmiş''
NBA Finallerinde Golden State Warriors karşısında 3-1 geriye düşen Cleveland Cavaliers'ta JR Smith, Twitter'da ''7. maçta görüşürüz'' paylaşımında bulundu. Smith, bu tweeti attıktan kısa bir süre sonra kaldırdı. Ardından da ''Birisi benim hesabımı hacklemiş'' dedi. Seriyi de Golden State kazanıp şampiyon oldu.
JR Smith: ''Hesabım hacklenmiş''
2
Markelle Fultz'un sosyal medya hesabı
Philadelphia 76ers'ın 2017 draftında seçtiği Markelle Fultz'ın sosyal medya hesabını yönetenler, Fultz'un hesabından yaptığı paylaşımda genç oyuncunun takım ismini seçmeyi unuttular. Atılan tweette ''Bu (şehre) gittiğim ve (takım ismi) katıldığım için çok heyecanlıyım'' paylaşımı yapıldı. Boşlukları unutmasalar güzel bir tweet olacaktı...
Markelle Fultz'un sosyal medya hesabı
1
Dwight Howard'ın takas düşüncesi
Son yıllarda düşüş içinde olan Dwight Howard, Twitter'dan ''Taraftarlar, takas hakkındaki düşüncelerinizi söyleyin'' paylaşımında bulundu. Bu tweetin 5 dakika sonrasında Howard'ın Charlotte Hornets'e takas olduğu açıklandı.
Dwight Howard'ın takas düşüncesi