2018 Dünya Kupası'nda boy gösterecek kaptanlar 11'i

12

KAPTANLAR 11'İ

Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda oynayacaklar kaptanlardan kurulan en iyi 11'i sizler için derledik.
11

HUGO LLORİS (FRANSA)

Lloris şüphesiz ki dünyanın en iyi kalecilerinden biri. Yıllar boyunca kalesini güvenle korudu ve bir lider olarak hem Tottenham hem de Fransa'da olağanüstü performans sergileyecek kaptanlığı hak etti.
10

SERGİO RAMOS (İSPANYA)

İspanya'nın tecrübeli kaptanı Ramos'un kalitesi tartışılmaz. Liderlik özelliği ile takımının yükünü omuzlarına alabiliyor. Bu sezon Real Madrid forması ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanması ile kariyerine bir kupa daha ekleyen tecrübeli defans oyuncusunun performansı matadorlar için belirleyici etmen olacaktır.
9

DİEGO GODİN (URUGUAY)

Uruguay'ın tecrübeli kaptanı aynı zamanda Atletico Madrid'de gösterdiği istikrarlı performansı ile göz dolduruyor.
8

MEHDİ BENATİA (FAS)

Benatia, her geçen sezon artan form grafiği ile geçtiğimiz yaz transfer döneminde Bayern Münih'ten Juventus'a geçmişti. Fas Milli Takımı'nın turnuvadaki kilit oyuncularından biri olabilir.
7

ALEKSANDAR KOLAROV (SIRBİSTAN)

Sırpların son dönemlerde yetiştirdiği en yetenekli futbolculardan olan Kolarov, takımın ağabeyi gibi. Bir dönem Lazio ve Manchester City formalarını terleten 32 yaşındaki yıldız futbolcu, takımı Roma'nın da vazgeçilmezi konumunda.
6

LUKA MODRİC (HIRVATİSTAN)

Kaptan Modric, Rakitic ile beraber Hırvatların itici gücü olacak. Real Madrid'de oyunun temposunu ve yönünü ayarlayan yıldız futbolcu, aynı görevi Milli Takım'da da yapacak.
 Reklam 
İddaa Maçları
Video Galeri
Foto Galeri