1907 Fenerbahçe'de galibiyet özlemi devam ediyor

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'nde Süper Hafta'nın 2.gün son karşılaşması 1907 Fenerbahçe ve Team Aurora arasında oynandı.

Analiz masasında yapılan "Koridordu kim kazanır?" Oylamasını Frozen kazandı.


Karşılaşmanın seçim yasaklama ekranı şu şekilde;


 "Maçı kim kazanır?" Oylamasını kazanan taraf 1907 Fenerbahçe oldu.


Karşılaşmada ilk kan ise dakika 5'te Team Aurora'nın ormancısı Wisdom'un orta koridora yaptığı baskının yardımıyla Naru'da kaldı.

Oyun ilk kanın ardında oldukça hızlı devam etti. Üst koridora 3 kişiyle baskı kuran Team Aurora 2 skor aldı ancak 1907 Fenerbahçe ormancısı Chaser bu pozisyondan 2'de 2 almayı başardı.

Dakika 20'de Alev Ejderi etrafında bir takım savaşı çıktı. Team Aurora 4 kişi girdiği bu takım savaşında 3 skor aldı. Takım savaşına katılmayan Team Aurora üst koridor oyuncusu Panky inhibitör kulesini almayı başardı. Team Aurora tüm bu hamlelerini Alev Ejderi'ni de alarak taçlandırdı.

Dakika 28'e geldiğinde Team Aurora Baron güçlendirmesini ele geçirdi. Baron güçlendirmesini  1 kule ve 2 inhibitör alarak değerlendiren takım rakibiyle arasındaki altın farkını 9k'ya çıkardı.

Oyunu bitiren hamle ise 1907 Fenerbahçe'nin üssünde çıkan takım savaşı oldu. Takım savaşını kazanan taraf Team Aurora oldu. Böylece 38 dakika süren karşılaşmanın galibi Team Aurora oldu.

Yazan:Sena Aleyna Demiral


Sporx Anasayfasına Dön