1907 Fenerbahçe Espor Başkanı Sina Afra'dan iddialı sözler

1907 Fenerbahçe Espor Başkanı Sina Afra, takımın son dönemlerdeki performansı ve geçmişte yaşanan olaylarla ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu.

Kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan 1907 Fenerbahçe Espor Başkanı Sina Afra, kulübün LoL takımı hakkında gelen sorulara hitaben uzun bir açıklama yaptı.

Takımın geçmişte yaşadığı olaylara ve gelecek planlamalarından bahseden Afra, şu açıklamaları yaptı:

"Fark ettiğiniz gibi yeni bir rotasyon deniyoruz. Belirli oyuncuların birden fazla pozisyon oynamasıyla ilgili. Bu uzun vadeli bir yaklaşım. Hem scrimlerde hem maçlarda bunu çalışmanız gerekiyor. Hiçbir şey bir günde olmuyor. Doğal olarak taraftarlarımızı şaşırtan takım formasyonları oluşuyor. Normal sezon devam ederken bunu denememiz kadar normal bir şey yok. Oyuncularımız ve teknik ekip bu strateji doğrultusunda yoğun bir çalışma içinde. Kimse pozisyon değişikliklerinden rahatsız değil. Tam tersine çok yeni bir şeyler denediğimizin bilinci ve heyecanı içerisindeler.

Geçen sezonki takım ile devam etseydik, başka bir stratejimiz olurdu. Ama Ruin ve Kirei'ye gelen teklifleri değerlendirdik ve Türk esporundaki en büyük bonservis bedellerini kazandık.

Japone konusu tamamıyla başka. Bunun detaylarına girmek istemiyorum ama koç veya bir oyuncuyla anlaşamamak diye bir masal ortaya atıldı. Bununla alakalı olmadığını söyleyeyim. Ruin, Kirei ve Japone'nin ayrıldığı dönemde, yetenekli genç oyuncular üzerine kurgulu bir strateji geliştirdik. Sadece genç ve yetenekli olmaları yeterli değil... Eğer Worlds'de başarılı olmak istiyorsak, yeni stratejiler geliştirmemiz lazım.

Şu an yaptığımız tamamıyle buna odaklanmak. Eğer bu stratejileri istediğimiz şekilde geliştirirsek, hem daha fazla gurur duyacağınız bir takım olacağız. Hem de uluslararası alanda Türk takımlarının saygınlığını yükselteceğiz. Bizim için en büyük güç kaynağı siz büyük Fenerbahçe taraftarının bize verdiği destek. Bunun için çok teşekkür ediyorum ve devamını getirmenizi rica ediyorum.

Yeni bir başarı düzeyine geçmek istiyorsak, yeni stratejiler geliştirmek gerekiyor. Bunu yaparken bazı riskler almak durumundayız. Onun için olayları tek kişilere bağlamayın, daha büyük bir perspektifle değerlendirin lütfen."


Sporx Anasayfasına Dön