Arama Logo

2016 yılına damga vuran magazin olayları

2016 yılına geride bırakmaya hazırlanırken yıla damga vuran magazin olayları bir araya getirdik.




96
Bir yılı daha geride bırakıyoruz. Ünlüler dünyası için 2016 yılı çok hareketli geçti. Tarkan, Kıvanç Tatlıtuğ, Gülşen ve Kenan İmirzalıoğlu gibi yıldızların evlenmeleri uzun süre konuşuldu. Dünya evine giren isimler gibi ayrılıklar da 2016'ya damga vurdu. Bunlardan en önemlisi ise Hollywood'un örnek aşkı olarak gösterilen Angelina Jolie-Brad Pitt çiftiydi. Son dönemlerde adları sürekli ayrılık dedikodularına karışan ikili flaş bir kararla boşanmak için harekete geçti. İşte 2016 yılında yaşanan en çarpıcı magazin olayları....
95
Aslışah Alkoçlar’dan ayrıldıktan sonra gecelerde boy göstermeye başlayan Hakan Sabancı ile adı Ahmet Kural’la anılan Hadise'nin bir gece kulübünde yakınlaştığı iddia edildi.
94
Türk sineması, tarihine damga vuran en önemli yıldızlarından Tarık Akan'ı kaybetti. 66 yaşında aramızdan ayrılan Tarık Akan ardında 111 film bıraktı. Usta sanatçı, Hababam Sınıfı, Yol, Ah Nerede ve Canım Kardeşim gibi pek çok filmle Türk sineması tarihine adını yazdırmıştı.
93
Ünlü şarkıcı Murat Boz 'Kardeşim Benim' filminde rol aldığı Aslı Enver ile aşk yaşamaya başladı.
92
Gökhan Özen altı yıl önce evlendiği Selen Sevigen'den boşandı. Çiftin boşanmasında kıskançlık krizlerinin etkili olduğu iddia edildi. Gökhan Özen'in eşine, 'albüm için yalnız kalmam gerekiyor' diyerek son 2,5 aydır Amerika'ya yalnız gitmesinin boşanmalarına neden olduğu öne sürüldü. Ünlü şarkıcının seyahatlerinin sıklaşması sonucu, şiddetli geçimsizlik yaşamaya başlayan çift ayrılık kararı aldı.
91

Şarkıcı Sinan Özen, Almanya'da tanıştığı ve yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu eczacı Burcu Kartal’la mayıs ayında İstanbul'da dünya evine girdi. Çift geçen yıl haziran ayında nişanlanmıştı.

90
Sıla, yaklaşık 5 milyon kişinin katıldığı "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" için "Böyle bir şovun içerisinde bulunmayı düşünmüyorum" açıklamasını yaparak tepki çekmişti. Uzun süre konuşulan bu açıklamadan sonra Sıla kendisine hakaret eden Davut Güloğlu ile mahkemelik oldu.
89
Oktay Kaynarca Bebek’te üzerlerine otomobil sürerek gazetecileri yaraladı. Son dönemde canlandırdığı mafya babası karakterine kendisini fazla kaptıran Kaynarca yine öfkesinin kurbanı oldu.
88
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, 2 yaşındaki kızı Hira'nın namaz kılarken çekilen görüntülerini Instagram hesabından paylaştı. Şarkıcının, 'Dualarınızı maşallahınızı alayım rabbim binlerce şükür olsun seni bize gönderdi adının hürmetine yaşa Allah seni nazardan korusun' ifadeleri ile paylaştığı video takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.
87
2014 yılında evlenen Gülben Ergen ile Erhan Çelik'in evliliği 2 yıl sürdü. Çift Aralık ayında boşandı.
86
Milli futbolcu Caner Erkin 2010 yılında evlendiği Asena Atalay'dan boşandı.
85
Bu yılın en çok konuşulan olaylarından biri de Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın düğünüydü. Düğün, 14 Mayıs'ta Balıkesir'in Cunda Adası'nda gerçekleşti. Törene Cansu Dere, Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli, Bergüzar Korel, Şükran Ovalı, Erkan Kolçak Köstendil, Sarp Akkaya, Burak Özçivit, Fahriye Evcen, Uğur Yücel gibi sinema ve televizyon dünyasının önde gelen pek çok ismin aralarında bulunduğu 300 davetli katıldı.
84
Sosyal medya fenomeni olduktan sonra DJ'liğe adım atan Kerimcan Durmaz Samsun'da saldırıya uğradı. İddiaya göre, Durmaz yüzünün ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.
83
Bir dönemin ünlü mankeni Sevda Demirel, kendisine gelen ahlaksız tekliflere 'hayır' dedikçe gözyaşları içinde piyasadan silindiğini söyledi.
82
Yemek yerken rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan usta sanatçı Oya Aydoğan 15 Mayıs Pazar günü, sabah saat 07.15'te hayatını kaybetti. Aort damarı yırtılan ve kaldırıldığı hastanede 12 saat süren ameliyat sonrası tedavisi yoğun bakımda uyutularak devam eden 59 yaşındaki Oya Aydoğan sevenlerini üzdü.
81
İstanbul'da geçirdiği trafik kazasının ardından yoğun bakımda tutulan ünlü oyuncu İsrafil Köse hayatını kaybetti.
80
Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, Asena Atalay'dan boşandıktan sonra oyuncu Şükran Ovalı ile aşk yaşamaya başladı.
79
Şebnem-Celal Çapa’nın kızı Ceylan, Mart ayında Ece Erken’in eski eşi Serkan Uçar ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sosyetik güzelin annesi Şebnem Çapa'nın, Uçar "Ailemizin dengi değil" açıklaması büyün yankı uyandırmıştı. Çiftin bir barışık bir dargın ilişkileri uzun sürmedi.