Haber Tarihi: 23 Aralık 2016 18:08 - Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2016 18:08

Galatasaray transfer haberleri neler? Galatasaray'ın yeni transferi

Galatasaray için son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor! 23 Aralık Cuma günü Galatasaray'ın transfer iddiaları ile ile ilgili basında çıkan haberleri sizler için bir araya getirdik.

Galatasaray transfer haberleri neler? Galatasaray'ın yeni transferi
Abone Ol
Galatasaray transfer haberleri için haberimizi takip edebilirsiniz. Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor ve Galatasaray'ın son dakika transferlerinin altına imza atması bekleniyor! Peki Galatasaray'ın transfer listesindeki kimler var? Transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılacak isimler kimler, Galatasaray'a hangi oyuncular transfer olacak? Galatasaray'daki son dakika transferleri bilgilerini içeren haberi sizler için hazırladık.


NIASSE, GALATASARAY'A TRANSFER OLACAK MI?

Galatasaray'ın transfer listesinde olan Oumar Niasse için Rus takımı CSKA Moskova devreye girdi. Rusya Ligi takımlarından CSKA Moskova, Everton'da forma giyen Oumar Niasse'yi kadrosuna katmak istiyor. Rusya kaynaklı Tass sitesinin haberine göre, CSKA Moskova, Senegalli golcüyü satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamanın hesaplarını yapıyor. Haberde, Everton tarafının transferle ilgili yorumda bulunmaktan kaçındıkları da iddia edildi. Galatasaray ve Trabzonspor'un da transfer gündemine gelen Oumar Niasse, Premier Lig'de istediği şansı bulamamıştı. Premier Lig'de yoluna devam etmek isteyen Niasse için CSKA Moskova bir hayli istekli görünürken, son kararı Senegalli oyuncu verecek.



MEHMET EKİCİ, GALATASARAY'A TRANSFER Mİ OLUYOR?

Galatasaray'da Mehmet Ekici girişimi hızlanıyor. Bir süre önce Trabzonspor'la iyi ilişkileri bozmamak için öncelikle Bordo-Mavililer'in bu konudaki duruşunu bekleyen Galatasaray Yönetimi, araya Beşiktaş'ın girmesiyle telaşa kapıldı. 26 yaşındaki oyuncuyu rakibine kaptırmak istemeyen Sarı-Kırmızılılar, transferi çıkmaza sokmadan çözecek bir formül arıyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mehmet Ekici'ye haber gönderen yönetimin, "Trabzonspor ile anlaşırsan o zaman diyeceğimiz bir şey olmaz. Ancak iş Trabzonspor'dan çıkarsa mutlaka bizim de teklifimizi dinle, öyle karar ver. Bizimle görüşmeden kimseye 'evet' deme" mesajlarını verdiği öğrenildi.

GALATASARAY'DA SON DAKİKA:
JOSUE TRANSFERİ PİŞMANLIK YARATTI

Galatasaray'da sezon başında Porto'dan uzun uğraşlar sonunda kiralanan Josue performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratmış durumda... Riekerink'in genellikle kupa maçlarında görev verdiği Portekizli futbolcunun son olarak Tuzlaspor önündeki kötü futbolu bardağı taşırdı. Yönetimin Porto kulübüyle temasa geçerek Josue'nin devre arasında geri gönderilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunacağı öğrenildi. Josue de Tuzlaspor maçı sonrasında, "90 dakikalık performansımdan mutlu olduğumu söyleyemem. Yapmam gereken daha çok çalışmak. daha çok mücadele eden bir Josue devam edecek. Şu ankinden daha iyi bir Josue göreceğiz." açıklamasını yapmıştı

GALATASARAY, SAKHO'YU TRANSFER EDECEK Mİ?

Riekerink'in aklı Sakho'da kaldı... Galatasaray Yönetimi, kadrodaki eksikler doğrultusunda belirlenen bölgeler için futbol şubesi tarafından oluşturulan oyuncu havuzunu liste halinde teknik heyete sundu. Maliyeti uygun futbolcuların yer aldığı bu liste, hocayı pek de memnun etmemiş gibi görünüyor. Soru işareti bulunmayan isimlerle yola devam edilmesi gerektiğini belirten Riekerink, Liverpool'da kadro dışı kalan Mamadou Sakho'nun, kiralık olarak alınması halinde bile savunmadaki problemi çözeceğini düşünüyor.


Haber ile daha fazlasına ulaşın:
Galatasaray
Gündem
Kaynak: Sporx.com
Daha fazla göster
 Reklam 

SON HABERLER

yukarı ok