Haber Tarihi: 23 Kasım 2016 22:28 - Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2016 22:28

Tivibuspor Beşiktaş Benfica maçı izle!

Beşiktaş - Benfica Tivibuspor canlı izle, haydi Beşiktaş! Deplasmanda Benfica ile berabere kalan Beşiktaş bu kez zafer istiyor. Peki Beşiktaş-Benfica maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Beşiktaş Benfica maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler haberimizdeki detayları takip edebilir.

Tivibuspor Beşiktaş Benfica maçı izle!
Abone Ol
Beşiktaş Benfica maçını Tivibuspor canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverlerin aklındaki tek soru; Beşiktaş Benfica maçını Tivibuspor'dan şifresiz nasıl izleyebilirim? İşte bu soruya haberimizdeki detaylar ile cevap vereceğiz. Saat 20:45'te başlayacak olan Beşiktaş Benfica maçı için Tivibu Spor şifresiz izleme yolları ve maçı şifresiz veren kanallar listesi haberimizde bulabileceksiniz. Tivibu, Beşiktaş Benfica maçını Şifresiz veren kanallar ve Tivibu spor frekans ayarlarını yapmak için haberimizdeki ayrıntıları takip edebilirsiniz. Benfica karşısında mutlak galibiyet hedefleyen Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkmak için avantajlı bir skoru elde etmek istiyor. Beşiktaş Benfica maçını Tivibuspor'dan izlemek isteyen futbolseverler, Tivibuspor paketine üye olmak ya da televizyonundan bu ayarları yapmak zorunda.
BEŞİKTAŞ BENFICA TİVİBUSPOR CANLI İZLE!

BEŞİKTAŞ BENFİCA ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?
Tivibu Spor kanalı dışında maçı şifresiz yayınlayan uluslararası kanallar da merak konusu. Çünkü yurtdışında yaşayan Türkler Beşiktaş Benfica maçını nasıl izleyeceğini merak ediyor. Beşiktaş Benfica maçını şifresiz yayınlayan kanalların listesi şöyle:

Arena Sport 3 (serbia) Arena Sport 3 HD (cro) beIN MAX 7 (españa) beIN Sports France 3 / HD BT Sport Extra 2 *RED Button COSMOTE Sport 1 HD (OTE) Digi Sport 5 (svk) Dolce Sport 2 / HD Futbol 1 (ukraine) / HD Idman TV MATCH! Futbol 2

HD Ring.bg / HD (bTV Sports) Sky Sport 4 (germany) / HD Sport 2 (hungary) Sport TV1 (portugal) / HD SportKlub 1 (slovenia) SuperSport 5 za / HD SuperSport MaXimo 1 TV3 Sport 1 (den) / HD Viasat Football Sweden / HD Viasat Sport Baltic Viasat Sport Norway / HD

İDMAN TV FREAKANS AYARLARI
Türksat 4 A Frekans : 11844 MHz
Türksat 4A Polarizasyon : Dikey – V – (Vertical)
Türksat 4A Sembol oranı (Symbol Rate) : 2222 Ksymb FEC: 3/4
Türksat 4A Frekans : 11747 MHz
Türksat 4A Polarizasyon : Yatay -H – (Horizontal)
Türksat 4A Sembol oranı (Symbol Rate) : 27500 Ksymb FEC: 5/6

GRUPTAN ÇIKMA ŞANSI


Siyah-beyazlı takım, Benfica maçında alacağı sonucun yanı sıra İtalya'da Napoli ile Dinamo Kiev arasında yapılacak grubun diğer karşılaşmasına göre gruptan çıkma şansına da sahip olabilecek. Benfica'yı yendiği takdirde puanını 9'a çıkaracak Beşiktaş, Napoli'nin evinde Dinamo Kiev'e puan kaybetmesi halinde son maça kalmadan gruptan çıkma şansını yakalayabilecek. Siyah-beyazlı ekip, Benfica'yı yenmesi ve Napoli'nin de kazanması halinde gruptan çıkma şansını son maçta kullanmaya çalışacak.



AVRUPA LİGİ GARANTİ OLABİLİR

Şampiyonlar Ligi'nde üst turlara çıkmayı hedefleyen Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki durumu da netlik kazanabilir. Grup maçlarında üçüncü olacak takım, bu sezon Avrupa Ligi'nde yoluna devam edebilecek. 6 puanlı siyah-beyazlı ekip, Benfica'dan alacağı puan veya puanlarla son maça kalmadan bu durumu da garantilemeye çok yakın bulunuyor. Siyah-beyazlı ekip, Benfica'ya mağlup olduğu takdirde Dinamo Kiev'in Napoli karşısında beraberliğini veya mağlubiyetini bekleyecek.

REKOR KIRILABİLİR

Siyah-beyazlı takım, Benfica maçında alacağı iyi sonuçla Türk takımları arasında bir başka rekorun da sahibi olacak. Grupta ilk 4 karşılaşmada mağlup olmayan Beşiktaş, karşılaşmayı kazandığı veya rakibiyle berabere kaldığı takdirde Şampiyonlar Ligi'nde yenilmezlik serisini 5 maça çıkaracak ve grup mücadelesinde en uzun süreli yenilmezlik rekorunu da kıracak. Bu alanda şu ana dek en başarılı performansı 2007-2008'de Fenerbahçe gösterdi. Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk 4 maçında ikişer galibiyet ve beraberlik alan sarı-lacivertli takım, 5. maçında Inter'e 3-0 yenilmişti. Şampiyonlar Ligi'nde grup ve üst turlar dahil olmak üzere en uzun süreli yenilmezlik ise Galatasaray'ın elinde bulunuyor. Sarı-kırmızılı takım, 2012-2013 ve 2001-2002'de altışar kez rakiplerine mağlup olmadı.

BEŞİKTAŞ BENFICA MAÇI TİVİBUSPOR FREKANS AYARLA

Haber ile daha fazlasına ulaşın:
Gündem
Daha fazla göster
 Reklam 

SON HABERLER

yukarı ok