Haber Tarihi: 15 Haziran 2017 18:07 - Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2017 18:07

Theo Bongonda Mbul'Ofeko Batombo kimdir? Trabzonspor'un yeni transferi Bongonda kaç yaşında nereli?

Trabzonspor, Celta Vigo'dan Theo Bongonda Mbul'Ofeko Batombo'yu transferini gerçekleştirdi. Peki Theo Bongonda Mbul'Ofeko Batombo kimdir?

Theo Bongonda Mbul'Ofeko Batombo kimdir? Trabzonspor'un yeni transferi Bongonda kaç yaşında nereli?
Abone Ol
Theo Bongonda Mbul'Ofeko Batombo, Trabzonspor'a transfer oldu! Trabzonspor, 2 transferi birden borsaya bildirdi. Bordo-mavililer, Celta Vigo'dan Theo Bongonda'nın kiralık transferi ve Eskişehirspor ile sözleşmesi sona eren Kamil Ahmet Çörekçi'nin ise transferi için görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.

Trabzonspor'un yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Theo Bongonda Mbul'Ofeko Batombo' nun kulübümüze geçici transferi konusunda, Real Club Celta de Vigo SAD ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır. Serbest statüdeki profesyonel futbolcu Kamil Ahmet Çörekçi 'nin Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Theo Bongonda Mbul'Ofeko Batombo kimdir?
Theo Bongonda Mbul'Ofeko Batombo 20 Kasım 1995'te Belçika'da dünyaya geldi. Hücumda sol açık, sağ açık ve forvet oynayabilen Theo Bongonda Mbul'Ofeko Batombo, JMG Lier'de futbola başladı. Daha sonra Zulte Waregem'in yolunu tutan Theo Bongonda, kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. Daha sonra Celta de Vigo'ya 1,3 milyon euroya transfer olan Theo Bongonda, kiralık olarak Trabzonspor'un yolunu tuttu.
Theo Bongonda Mbul'Ofeko Batombo kimdir? Theo Bongonda Mbul'Ofeko Batombo 20 Kasım 1995'te Belçika'da dünyaya geldi. Hücumda sol açık, sağ açık ve forvet oynayabilen Theo Bongonda Mbul'Ofeko Batombo, JMG Lier'de futbola başladı. Daha sonra Zulte Waregem'in yolunu tutan Theo Bongonda, kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. Daha sonra Celta de Vigo'ya 1,3 milyon euroya transfer olan Theo Bongonda, kiralık olarak Trabzonspor'un yolunu tuttu.
Haber ile daha fazlasına ulaşın:
Gündem
Kaynak: Sporx.com
Daha fazla göster
 Reklam 

SON HABERLER

yukarı ok