Haber Tarihi: 06 Kasım 2017 16:12 - Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2017 16:12

Çukur yeni bölüm fragmanı İZLE (3.bölüm), Çukur dizisinde flaş gelişmeler

Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinin yeni bölümünde Pazartesi akşamı neler olacak? Çukur dizisinin son fragmanı da yayınlandı. İşte dizideki tüm detaylar...

Çukur yeni bölüm fragmanı İZLE (3.bölüm), Çukur dizisinde flaş gelişmeler
Abone Ol
Çukur dizisinin yeni bölümü, kısa sürede büyük bir hayran kitlesi yaratan dizinin merakla beklenmesine neden oldu. SHOW TV'nin yeni fenomen dizisi Çukur'un 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Büyük merakla beklenen yeni bölüm fragmanında izleyicilere ipuçları verildi. 

ÇUKUR 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI | Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal ve Erkan Kolçak Köstendil'in paylaştığı Çukur dizisi, yayınlandığı ilk günden beri izleyicilerin büyük ilgisini çekmiş durumda. Dizinin yeni bölümünü bekleyen izleyiciler için ise 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.
Kahraman Koçovalı'nın cenazesinden duygusal sahnelerin ekrana geldiği, gözyaşlarına hakim olamayan Sultan Koçovalı'nın ayakta durmakta zorlandığı tanıtım izleyenleri de derinden etkiledi.

Yamaç'ın intikam yemini ederek Vartolu'nun karşısına geçtiği anlarda nefesler tutulurken, olayların nasıl gelişeceği merakla bekleniyor. Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her Pazartesi, Show TV'de ekrana geliyor.



ÇUKUR 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK? | 
Çukur'un Pazartesi akşamı ekrana gelecek üçüncü bölümünde; Vartolu, önüne çıkan her engeli yok etmeye kararlıdır. Ancak Yamaç gibi sert bir kayaya çarptığından da habersizdir. Yamaç, yaşanan saldırıdan sonra Sena'yı zorla babaevine getirir.

Sultan'ın gözünde, ailenin düzenini bozacak kişi olarak görülen Sena ile Sultan karşı karşıya gelir. Artık yepyeni bir dünyaya adım atan Sena'nın işi hiç de kolay olmayacaktır. Bu sırada Yamaç, Vartolu'yla karşı karşıya gelir. Sürpriz bir isim bu yüzleşme anına şahit olurken, Yamaç ile Selim arasındaki dengeler de tamamen değişecektir.





Çukur Konusu | 
Yamaç, bir gün mahallede çıkan çatışmanın ardından ailesinin bu tehlikeli hayatından kurtulmak ister ve babasının karşı durmasına rağmen evi terk eder. Kendi kaderini çizmek için müzik yaptığı sırada karşısına Sena çıkar. Eski bir polisin kızı olan Sena, annesi ve kardeşinin ölümünden sorumlu tutulduğu için evi terk etmiş biridir. Yolları kesişen Sena ile Yamaç'ın tutkulu aşkları Paris'e kadar uzanır ama bu durum Yamaç'ın annesinden gelen kötü bir haberle bozulur. Yamaç biranda kendini ailesinin yanında İstanbul'da bulur.

Çukur Oyuncuları Kimler?

Aras Bulut İynemli (Yamaç); 25 ağustos 1991 İstanbul doğumlu genç oyuncu daha önceden Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Muhteşem Yüzyıl, Maral ve İçerde gibi Türk televizyon tarihinde ses getiren dizilerin kadrosunda yer almıştır. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile yıldızı parlayan genç oyuncu son rol aldığı İçerde dizisi ile şöhretini daha çok arttırdı.

Dilan Çiçek Deniz (Sena); 28 Şubat 1995 Sivas doğumlu güzel oyuncu 2014 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında 2. olmuştur. 2013 yılında Balayı adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. Daha sonra ise sırası ile Güneşin Kızları, Tatlı Küçük Yalancılar ve Bodrum Masalı'nda rol almıştır.


Mustafa Üstündağ (Kahraman); 11 Şubat 1977 Mersin doğumlu oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Tiyatro eğitimi almıştır. Tiyatro ile oyunculuğa başlamış akabinde Dikkat Bebek Var, Yedi Numara, Yarım Elma, Gülizar, Emret Komutanım, Kurtlar Vadisi Pusu, Cümbür Cemaat Aile, İzmir Çetesi, Merhamet, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Bana Sevmeyi Anlat ve Bu Sayılmaz gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır.

Ercan Kesal (İdris); 1 Ocak 1959 Avanos doğumlu oyuncu daha önceden Kayıp Şehir ve İçerde'nin kadrosunda yer almıştır. Daha çok sinema filmlerinde rol alan Kesal'ın başlıca filmleri; Vavien, Bir Zamanlar Anadolu'da, Hükümet Kadın, Sen Anlatırsın Geceyi ve Bulantı..

Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu); 16 Ocak 1983 Bursa doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha önceden Kurtlar Vadisi, Sakarya Fırat, Babalar ve Evlatlar, Merhamet, Ulan İstanbul, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Familya ve Bir Deli Sevda gibi projelerde rol almıştır. Son olarak ise Youtube'de yayınlanan Görünen Adam adlı dizide başrolde yer almıştır.

Öner Erkan (Selim); 4 Ocak 1980 İstanbul doğumlu oyuncu 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. 2002-2004 sezonunda rol aldığı Kuzenlerim adlı diziyle profesyonel oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Akabinde ise sırası ile Aşk Her Yaşta, İki Aile, Kahve Bahane, Deli Saraylı, Yalan Dünya, Analar ve Anneler ile Mutlu Ol Yeter gibi projelerde rol almıştır.

Kubilay Aka (Celasun);

5 Mayıs 1995 İstanbul doğumlu oyuncu Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi Bölümü mezunudur. Profesyonel oyunculuk hayatına geçtiğimiz sezon rol aldığı yönetmenliğini Durul Taylan ile Yağmur Taylan'ın yaptığı başrollerinde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in yer aldığı Vatanım Sensin ile adım atmıştır.

Rıza Kocaoğlu (Aliço);

19 Mart 1979 İzmir doğumlu oyuncu 9 Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Daha önceden Kuzenlerim, Avrupa Yakası, Seni Çok Özledim, Şöhret, Elveda Rumeli, Ezel, Kuzey Güney, Karadayı, Filinta ve İçerde'nin kadrosunda yer almıştır.

Haber ile daha fazlasına ulaşın:
Gündem
Kaynak: Sporx.com
Daha fazla göster
 Reklam 

SON HABERLER

yukarı ok