Haber Tarihi: 10 Ocak 2017 14:36 - Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2017 14:36

Çarşamba İstanbul'da okullar tatil mi? (11 Ocak 2017) Hava durumu tahminleri

"İstanbul'da 11 Ocak Çarşamba günü okullar tatil mi?" sorusu yanıtını arıyor. İstanbul'daki yoğun kar yağışından dolayı Pazartesi ve Salı günü okulların tatil edilmesinden sonra gözler şimdi de Çarşamba günü okulların tatil edilip edilmeyeceğine çevrildi. Çarşamba günü (11 Ocak 2017) okullar tatil edilecek mi? İstanbul Valisi Vasip Şahin'den açıklama bekleniyor.

Çarşamba İstanbul'da okullar tatil mi? (11 Ocak 2017) Hava durumu tahminleri
Abone Ol
İstanbul'da 11 Ocak Çarşamba günü okullar tatil edecek mi? 11 Ocak Çarşamba günü İstanbul'da hava durumu nasıl olacak? Tüm öğrencilerin merakla beklediği iki soru cevabını arıyor. Öncelikle şunu belirtmekte fayda var; İstanbul Valisi Vasip Şahin, 11 Ocak Çarşamba günü okulların tatil edilip edilmeyeceğine dair resmi bir açıklama yapmadı ancak İstanbul'da devam eden yoğun kar yağışının Çarşamba günü de etkisini sürdüreceği kaydedildi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin kar yağışı nedeniyle 11 Ocak Çarşamba günü okulların durumunu netleştirdiklerini açıkladı. İstanbul Valisi Vasip Şahin, çarşamba günü okulların tatil edildiğini ve eğitime bir gün daha ara verildiğini duyurdu. 



Kar yağışı nedeniyle İstanbul'da bazı etkinlikler iptal edildi

İstanbul'da devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın yapılması planlanan bazı etkinlikler iptal edildi. İstanbul Devlet Tiyatrosundan (İDT) yapılan açıklamada, yarın sahnelenmesi planlanan tüm oyunların iptal edildiği duyuruldu. Yoğun kar yağışı nedeniyle İDT gişelerinden sadece Küçükçekmece DT Sahne gişesi ile ve Üsküdar Tekel Sahne gişesinin saat 10.00-15.00 arası açık olacağı bildirildi. İstanbul Devlet Opera ve Balesince Kadıköy Süreyya Operası'nda yarın sahnelenmesi planlanan "Kitap Kurdu ile Can Haylazlara Karşı" temsili de olumsuz iklim koşulları nedeniyle ertelendi.

İstanbul'da en son ölçülen kar kalınlığı Çatalca-Subaşı'da 110 santimetre, Arnavutköy'de 60-65 santimetre, Büyükçekmece ve Sultangazi'de 55-60 santimetre, Başakşehir, Esenyurt, Beylikdüzü, Gaziosmanpaşa'da 45-50 santimetre, Ağva-Teke, Beykoz, Sarıyer, Zekeriyaköy'de 40 santimetre, Alemdağ, Ömerli, Alibeyköy, Kağıthane, Maslak'ta 30-35 santimetre, Uğur Mumcu, Bahçelievler, Küçükçekmece'de 25 santimetre, Çekmeköy, Ümraniye, Sancaktepe'de 20 santimetre Ataşehir, Maltepe, Kadıköy, Üsküdar, Şile, Beşiktaş, Bakırköy'de 15-18 santimetre, Pendik, Kartal, Tuzla'da 10 santimetreye ulaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri dün geceden itibaren bin 347 araç ve iş makinesi ile 9 bölgede üç vardiya halinde 7 bin personelle görev yaptı. Yol Bakım Daire Başkanlığına bağlı kar küreme ekipleri sabah saatlerinden itibaren 15 bin 93 ton tuz, 132 ton solüsyon kullandı. - Metro seferleri uzatıldı, metrobüs hattına ek seferler konuldu
Yoğun kar yağışı nedeniyle metro saat 06.00'ya kadar yolcu taşımaya devam edecek. Metrobüs hattına ek seferler konulurken, Marmaray ise saat 01.00'e kadar hizmet verecek. Kar yağışı nedeniyle dün akşam ilerlemekte zorlanan sürücülerin Esenyurt ve bazı bölgelerde yol kenarlarında park ederek bıraktığı araçlar, gün içinde trafikte aksamalara yol açtı. Araçlarını almak için gelen vatandaşlar biriken kar nedeniyle araçlarını çıkarmakta güçlük çekti.








11 OCAK 2017 ÇARŞAMBA FATİH (İSTANBUL) HAVA DURUMU 



11 OCAK 2017 ÇARŞAMBA BAKIRKÖY (İSTANBUL) HAVA DURUMU 


11 OCAK 2017 ÇARŞAMBA AVCILAR (İSTANBUL) HAVA DURUMU 



11 OCAK 2017 ÇARŞAMBA BEŞİKTAŞ (İSTANBUL) HAVA DURUMU 







11 OCAK 2017 ÇARŞAMBA BEYLİKDÜZÜ (İSTANBUL) HAVA DURUMU 

 

11 OCAK 2017 ÇARŞAMBA ÇEKMEKÖY (İSTANBUL) HAVA DURUMU 



11 OCAK 2017 ÇARŞAMBA PENDİK (İSTANBUL) HAVA DURUMU 



 


Haber ile daha fazlasına ulaşın:
Gündem
Kaynak: Sporx.com
Daha fazla göster
 Reklam 

SON HABERLER

yukarı ok