Dialog Anlatım İletişim, uzman eğitmen kadrosu ve kapsamlı eğitim içeriğiyle spor dünyasına yeni sesler, yeni yüzler kazandırıyor. Siz de “o maçı ben anlatmaydım” diyenlerdenseniz, Spor Spikerliği Eğitimi almalısınız.
1990'dan bu yana Türkiye'nin en başarılı spiker ve sunucularını yetiştiren Dialog Anlatım İletişim, son dört yıldır spor medyasına da başarılı isimler katıyor. Uzman Dialog eğitmenleri ve Barbaros Çıdal eğitmenliğinde 100 saatlik eğitim programını tamamlayan katılımcılar çeşitli yayın kuruluşlarında iş olanakları bulabiliyor. Eğitimi başarıyla tamamlayan birçok katılımcı bugün ulusal televizyon ve radyo kanallarında, spor kanallarında, dijital platformlarda ve kulüp kanallarında çalışıyorlar.
13 Şubat 2010 Cumartesi günü başlayacak yeni dönem, hafta sonları 10:00 – 14:00 saatleri arasında 3,5 ay süreyle devam edecek. Programda Ses – Nefes, Diksiyon – Fonetik, Etkili Konuşma, Spikerlik Sunuculuk Teknikleri, Spor Spikerliği Teknikleri, Stil ve İmaj gibi dersler bulunuyor.
Eğitim hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için 0212 249 46 00, www.dialog.com.tr ve dialog@dialog.com.tr iletişim bilgilerinden Dialog Anlatım İletişim'e ulaşabilirsiniz.