1907 Fenerbahçe, SuperMassive karşısında dağıldı!

1907 Fenerbahçe, SuperMassive Espor karşısında League of Legends (LoL) Şampiyonuk Ligi 5. hafta serisinde her iki maçını da direnemeden kaybetti ve son sıralara indi. İşte 1907 Fenerbahçe - SuperMassive Espor maçından detaylar...

Haber; Sporx.com
Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
Fotoğraf: lolespor/twitter
Fotoğraf: lolespor/twitter
20 Şubat 2017 19:54
Son güncelleme 20 Şubat 2017 20:00
League of Legends Şampiyonluk Ligi 2017 Kış Mevsimi 5. haftasında 1907 Fenerbahçe ile SuperMassive Espor karşı karşıya geldi. SuperMassive, serinin iki maçını da kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Serinin ilk maçında 1907 Fenerbahçe, geçtiğimiz haftalara oranla daha çok metaya yönelik yasaklamalar yaptı. SuperMassive'de ise dikkat çeken nokta Fabfabulous'un Maokai ile oynaması oldu. Maça iyi başlayan 1907 Fenerbahçe, Naru üstünde baskı kurdu ancak SuperMassive diğer koridorlarda üstünlük kurarak oyunun kontorlünü aldı. SuperMassive, Baron güçlendirmesi sonrası arka arkaya kuleleri alarak kar topu etkisi yarattı ve kolay bir şekilde maçı kazandı.

Serinin ikinci maçında kırmızı tarafta olan SuperMassive, seçim yasaklama ekranından avantajlı çıkan taraf oldu. Metanın güçlü şampiyonları LeBlanc'ı Naru'nun ve Rengar'ı Stomaged'ın almasının yanısıra Fabfabulous bir kez daha Maokai'yi seçti. İlk skoru alan Naru, 1907 Fenerbahçe oyunun tek hakimi oldu ve durdurulmaz bir performans sergiledi. Orta koridoru tamamen ele geçiren SuperMassive, alt koridoru da alıp sistematik bir şekilde galibiyete gitmeye başladı. 1907 Fenerbahçe ise orta koridordaki takım savaşını 1 fazla oynamasına rağmen kazanamadı. Naru'nun ise ayrık ittirmeden başarıyla ayrıldıktan sonra geri dönüp bu takım savaşını bitirmesi maçın sonu oldu. SuperMassive, serinin ikinci maçını kısa sürede bitirdi ve rahat bir galibiyet aldı.

SuperMassive bu galibiyetle birlikte puanını 23'e yükseltti ve en yakın takipçisi HWA Gaming ile arasındaki farkı 6 puana çıkardı. 1907 Fenerbahçe ise son 6 serisinden 5 mağlubiyet 1 beraberlikle ayrılınca 10 puanda kaldı ve son sıralara indi.

SuperMassive gelecek hafta önce Galakticos ile ardından Team AURORA ile karşılaşacak. 1907 Fenerbahçe ise 5 Mart Pazar günü saat 14.00'te Galatasaray Espor ile karşılaştıktan sonra, Dark Passage karşısına çıkacak.

GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU
Tümü
 Reklam