TTNet Beykoz, Beko Basketbol Ligi'nin ilk haftasında 13 Ekim Cumartesi günü Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi ile yapacağı maçı kazanarak lige galibiyetle başlamak istiyor.
Antrenör Çetin Yılmaz, lige galibiyetle başlamanın kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, ''Oldukça zorlu bir maç bizi bekliyor, ama hedefimiz maçı kazanarak, lige iyi bir başlangıç yapmak'' dedi.
Rakiplerinin tecrübeli isimleri kadrosunda bulunduran bir ekip olduğunu belirten Yılmaz, ''Ligin ilk maçı olması sebebiyle iyi bir başlangıç adına bizim için çok önemli bir mücadele. Rakibimizi yakından takip ederek karşılaşmaya hazırlandık. İyi durumda olan ve gün geçtikçe daha da iyiye giden, kadrosunda tecrübeli isimleri barındıran bir takım. Oldukça zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor, ama hedefimiz maçı kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak'' diye konuştu.
TTNet Beykoz Genel Menajeri Burçin Badem de yeni kurdukları takımla lige galibiyetle başlayacaklarına inandığını ifade etti.
Takımın ve teknik heyetin birbirine alışma sürecini daha tam olarak atlatamadığını kaydeden Badem, ''Biraz daha zamana ihtiyacımız olmasına rağmen evimizde oynayacağımız karşılaşmada tek hedefimiz lige galibiyetle iyi bir başlangıç yapmak. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarımızdan sezonun ilk maçında da tribünleri doldurarak TTNet Beykoz'u desteklemelerini istiyorum'' dedi.