Geri
İleri  

Beşiktaş'ın teklifi reddedildi - Beşiktaş haberleri

|| Son güncelleme

Beşiktaş'ın teklifi reddedildi. Beşiktaş TFF'ye sunduğu fikstür değişimi talebi reddedildi. Beşiktaş'ın oynayacağı Rizespor maçının fikstürü değişim talebi gerekçeleriyle TFF tarafından reddedildi. Beşiktaş'ın fikstür haberi detayları burada.

Beşiktaş'ın teklifi reddedildi. Beşiktaş'ın 1 Ekim Cumartesi günü oynayacağı Çaykur Rizespor maçının başka bir tarihte oynama talebini TFF reddetti. SPORX ÖZEL - SPORX'in sabah saatlerinde Türkiye'ye duyurduğu özel haberin ardından; TFF, Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor maçının tarihinin değişmesi için yaptığı başvuruyu reddederek; siyah-beyazlı kulübe yazılı cevap verdi. TFF'nin Beşiktaş'a gönderdiği belgede, fikstürün neden değiştirilemeyeceğine yönelik gerekçeler de yer aldı. Beşiktaş'ın 1 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan Çaykur Rizespor karşılaşmasının 2 Ekim Pazar gününe alınması talebini reddedilirken; fikstürde herhangi bir değişiklik yapılmayacağı bildirildi.


Milliler kampa giriyor

A Milli Takım'ın, Ukrayna ve İzlanda maçları için 2 Ekim 2016 günü kampa gireceği ve pazartesi gününe de maç koyulmasının ihtimal dahilinde olmadığı belirtilirken; federasyon yetkilileri, Beşiktaş'ın mücadeleyi cumartesi günü oynamasının normal olduğu görüşünde birleştiler.

TFF, milli takım kamp programı, Çaykur Rizespor'un maç takvimi ve Avrupa kupaları oynayacak olan takımların kendi aralarındaki kupa ve lig maç dağılımlarını göz önüne alarak siyah-beyazlılara ret cevabı verdiği kaydedildi.



✍ AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN O BOMBA TRANSFER! HERKES ŞU ANDA BUNU KONUŞUYOR! 🫵 👉 BURADA
amp-next-page separator