Haber Tarihi: 27 Mayıs 2020 23:58 - Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2020 00:01

2020 düşen meteor görüntüleri (Karadenize düşen meteor)

2020 meteor düşen görüntüleri büyük heyecan yarattı. Bahsi geçen videolarda 2020 düşen meteor görüntüleri yer aldı. Karadeniz bölgesinin doğusunda daha çok halk tarafından görülen düşen meteor videoları halk tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Meteor düştü mü? aramaları Türkiye'de gündeme büyük bir etkiyle düştü. Erzurum, Trabzon, Ordu gibi illerde göktaşı videoları ortaya çıkarken Son dakika bilgisi olarak Meteor düştü mü? ifadeleriyle aramalar gerçekleşti. Konuyla ilgili uzmanlar açıklama yaparken görüntüler heyecan yarattı. Meteor düştü, göktaşı düştü, meteor Trabzon, meteor Erzurum, meteor Sivas, Meteor video görüntüleri burada...

2020 düşen meteor görüntüleri (Karadenize düşen meteor)
Abone Ol
2020 düşen meteor görüntüleri büyük heyecana sebep oldu. Türkiye'de en çok konuşulan konular arasına giren meteor göktaşı videolarını haberimizde derledik. Meteor düştü mü aramasının yapıldığı dakikalarda Türkiye bu görüntülere kilitlendi. Yapılan aramaların bir çoğunda meteor düştü mü? Son dakika Erzurum, Trabzon, Ordu göktaşı ifadeleri yer aldı. Göktaşı yağmuru bu akşam saat 20.30'dan itibaren Türkiye'nin birçok şehrinde görüldü. Gök taşının yaydığı ışık Doğu Karadeniz Bölgesi'nde özellikle Trabzon ve Artvin illerinde gözlenirken, Doğu Karadeniz Bölgesi'nin yanı sıra Elazığ, Bingöl, Diyarbakır, Erzurum, Erzincan ve Ardahan başta olmak üzere birçok şehirde göründü.

METEOR DÜŞTÜ, GÖKTAŞI DÜŞTÜ İDDİASI OLAN VİDEO
TRABZON'DA GÖKTAŞI

Bir çok ilden görünen göktaşı olduğu diğerlendirilen cismin düştüğü an Bingöl'de cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bugün akşam saatlerinde gök yüzünde parlayan bir cismin düştüğü götürüldü. Göktaşı olduğu değerlendirilen cisim Trabzon, Artvin, Malatya, Elazığ, Bingöl, Diyarbakır, Erzurum, Sivas, Tunceli, Erzincan ve Ardahan başta olmak üzere bir çok şehirde göründü.O anı ise Bingöl Genç karayolunun 8. kilometresinde araçla seyir halinde olan 19 yaşındaki Veysel Sönmez cep telefonu kamerasıyla tesadüfen kaydetti.

ERZURUM'DA GÖKTAŞI

Genç ilçesinde haftalık yayın yapan bir gazetede stajyer olarak çalışan Sönmez o anları anlattı.
İlçeye dönerken gökyüzünde aleve benzer bir cisim gördüğü belirten Sönmez, daha sonra göktaşı olduğunu öğrendiğini ve Bingöl'e düştüğünü düşündüğü söyledi.

SİVAS'TA GÖKTAŞI



Göktaşı olduğu değerlendirilen cismin ne olduğunu merak ettiklerini belirten Sağlam, "Ne olduğunu çok merak ediyoruz. Hatta gök taşı diye bir muhabbet geçti. Doğu illerinde de görülmüş. Aşırı derecede merak ediyoruz. Daha önce bu şekilde bir şey ile karşılaşmadım. Hatta yıldız kaymasına bile şahit olmamıştım. Gök taşı görmüş olduk" şeklinde konuştu.


"NEREYE DÜŞTÜ MERAK EDİYORUZ"


Işık parlamasını gören Anıl Kalfa ise, "Arkadaşlarla muhabbet ederken birden bir ışık parlaması gördük. Öyle bir ışık parlaması oldu ki gözlerimizi kıstık. O beyaz ışıktan sonra sarı ve kırmızı gibi renklerde ışık patlaması oldu. Çok hızlı düştü. Nereye düştü merak ediyoruz. İlk önce yıldız kaydı dedik ama daha önce yıldız kayması görmüştüm. Bu farklı birşeydi. Sonra meteor diye düşündük. Bu yıl herşey üst üste geliyor. Hayırlısı olsun" ifadelerini kullandı.

Haber ile daha fazlasına ulaşın:
Gündem
Daha fazla göster
 Reklam 

SON HABERLER

yukarı ok