Haber Tarihi: 27 Mayıs 2017 15:26 - Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2017 15:26

2017 Survivor'da Kıbrıs'a giden ilk isim belli oldu! Kıbrıs'a...

Survivor 2017'de Kıbrıs'a giden ilk isim belli oldu mu? sorusunun yanıtını öğrenmek için haberimizden faydalanabilirsiniz. İşte Survivor 2017'de Kıbrıs final koltuğunda oturmayı garantileyen isim...

2017 Survivor'da Kıbrıs'a giden ilk isim belli oldu!  Kıbrıs'a...
Abone Ol
Survivor 2017'de Kıbrıs'a giden ilk isim belli oldu! Sema ve İlhan'ın avantajlı olduğu sembol final oyununda neler yaşandı? Acun Ilıcalı, Kıbrıs'a giden ismi açıkladı mı? İşte 26 Mayıs Cuma günü Survivor'da yaşananlar...

SURVIVOR'DA KIBRIS'A GİDEN İLK İSİM KİM OLDU?

Finalde ise Sema ile Ogeday karşı karşıya geldi. Rakibin 3 kez mağlup etmeyi başaran Sema, Kıbrıs'a gitmeyi garantileyen ilk yarışmacı oldu.

SEMBOL OYUNUNDA KİMLER FİNALE KALDI?

Dominik'te oynanan sembol finalinde Kıbrıs'a gitmeye hak kazanan yarışması Ünlüler takımından Sema oldu. Yarışmacıların bu haftaya kadar topladığı sembollere ikişer tane eklendi ve yarışma başladı. 12 canla başlayan Sema, kadınlarda birinci olmayı başardı. Erkeklerde ise 9 canla oyuna başlayan İlhan Mansız, Ogeday'a üst üste mağlup olarak finale çıkma avantajını kaybetti.

SURVIVOR 27 MAYIS FRAGMANI BURADA

GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ

Gönüllüler takımından Volkan ve Ogeday'ın; Ünlüller takımından Adem ve İlhan'ın eleme potasında olduğu Survivor'da bu hafta yarışmaya veda eden isim Volkan oldu. Volkan konseyde herkese kısa bir veda konuşması yaptı.
VOLKAN ELENİRKEN NE DEDİ?

Ben buraya zor şartlarda geldim. Survivor ekibi bana kapı açtı. Bu kapıyı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Bir asker gibi geldim ve mücadele ettim. Burada mutlu eden en güzel şey eşime senin gerçekten karakterli bir kocan varmış ya da oğluma senin baban gerçekten iyi bir savaşçıymış dedirttiğime inanıyorum. Buraya kadarmış. Ünlüler ve Gönüllülere başarılar diliyorum. Her şey için sağol.

SURVIVOR'DA SON ÖDÜL OYUNU OYNANDI MI?

Survivor'da dün akşam yapılan büyük ödül oyununda Ünlüler ve Gönüllüler son ana kadar yarıştılar. İlk oyun Gönüllüler'in olurken ikinci oyun Ünlüler takımının oldu. Bayrak finaline kalan ödül oyununda galiip gelen taraf Gönüllüler oldu. Gönüllüler Panama'da rüya gibi bir ödülün sahibi oldular.

 

Haber ile daha fazlasına ulaşın:
Gündem
Daha fazla göster
 Reklam 

SON HABERLER

yukarı ok