Haber Tarihi: 26 Nisan 2017 08:15 - Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2017 08:15

2017 Survivor'da bu hafta kim elendi? Dominik'te Survivor'a kim veda etti?

2017 Survivor'da bu hafta kim elendi ve Dominik'e kim veda etti sorularının yanıtı arayanlar bu habere dikkat! Survivor 2017'de son bölümde yaşananların detaylarıyla sizlerleyiz.

2017 Survivor'da bu hafta kim elendi? Dominik'te Survivor'a kim veda etti?
Abone Ol
Survivor'da kim elendi? 2017 Survivor'da eleme potasına çıkanlar ve elenen isim belli oldu. Survivor 2017'den tüm gelişmeler ve detaylar haberimizde...

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Dokunulmazlık oyunu sonrası toplanan ada konseyinde bu haftanın ilk eleme adayı Sabriye oldu. İkinci eleme adayına ise dokunulmazlığı bulunan Furkan karar verdi. Furkan'ın seçtiği eleme adayı ise Şahika oldu. Son aday ise arkadaşlarının ismini yazdığı Sema oldu. Acun Ilıcalı oylama sonuçlarını açıkladı ve Şahika Ercümen yarışmaya veda etti. 

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler takımı oldukça hırslı yarıştılar. Su topu oynayan iki takım yarışmacıları arasında yer yer gerginlikler yaşandı. Tuğçe ve Şahika arasında yaşanan gerginlikte el kol teması yaşanması Tuğçe'ye ihtar getirdi. Yarışmada iki takım yarışmacıları da birer tur kazandı. Durum 1-1 geldi ve oyun final etabına kaldı. Final etabında gönüllüler takımı adeta rüzgar gibi esti ve dokunulmazlığın sahibi oldular.

Dokunulmazlık oyununda neler yaşandı?

Haftanın 2. dokunulmazlık oyunu Survivor tarihinde ilk defa oynanacak bir oyun oldu. 3'e 3 suyun içinde elleri ile maç yapan oyuncular için efor çok önemli oldu. 10 üzerinden oynanan maçta erkeklerin ilk maçını 10-4'lük skor ile Gönüllüler kazandı ve skor 1-0 oldu. Kızların oynadığı ikinci maçta çok sert müdahaleler dikkat çekti. Özellikle skor 8-3 Ünlüler önde iken Şahika ile Tuğçe arasında yaşanan gerginlik zor yatıştırıldı. Bu olaydan Tuğçe ihtar aldı ve 2. ihtarda diskalifiye olacağı söylendi. Daha sonra Gönüllülerin kızları toparlansa da oyunu 10-7'lik bir skorla kazanan Ünlüler oldu ve böylece skor 1-1 oldu

3. oyuna Ünlüler çok iyi başladılar ve durumu 3-1'e kadar getirdiler. Ama Gönüllülerin erkekleri bırakmadı ve durumu 3-3 yaptı. Eşitliği bozan sayıyı İlhan Mansız attı ve Ünlüler skoru 4-3 yaptı. Ama atak yapan Gönüllüleri durumu 6-5'e getirse de Serhat'ın golü durumu yeniden eşitledi. Oyun bu şekilde 9-9'a kadar geldi ama bu çekişmeli oyunun gabini 10'a 9'luk bir skorla kazanan Gönüllüler oldu. Skorda 2-1 öne geçen taraf Gönüllüler oldu.

4. maçta Gönüllülerde kızlarda Burçak'ın yerine Elif'in girmesi Gönüllüler takımını çok güçlendirdi ve daha rahat bir oyun sergiledikleri gözlendi. Bu şekilde oynanan maçta Gönüllüler maçı ezici bir üstünlükle kazanarak dokunulmazlığı bu hafta 2. defa almış oldular.

Bireysel dokunulmazlığı kim aldı?

Bireysel dokunulmazlıkta Serhat, Sema, İlhan ve Adem yarıştı. Oyunun finaline Serhat ve Adem kaldı. Adem bireysel dokunulmazlığı kazanan isim oldu ve ben bu oyunu bozarım ifadesinde bulundu.

Ada konseyinde kimin ismi yazıldı?


Ada konseyinde Adem ve Furkan dokunulmazlık olduğu için; Sabriye ve Şahika'da eleme potasında olduğu için isimleri yazılamayacaktı. Kalan isimlerden Sema, İlhan ve Serhat'tan birisi daha gitme adayı olarak gösterilecekti. Oylama sonunda 3. aday Sema oldu.

Bu hafta Ünlüler takımından Sema, Sabriye veya Şahika'dan birisi adaya veda edecek.

Haber ile daha fazlasına ulaşın:
Gündem
Kaynak: Sporx.com
Daha fazla göster
 Reklam 

SON HABERLER

yukarı ok