2014 Dünya Şampiyonası Finallerine Hazırlanın!

Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
2014 Dünya Şampiyonası Finallerine Hazırlanın!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
12 Ekim 2014 21:53
Son güncelleme 00 0000 00:00
Geçtiğimiz birkaç hafta içinde tüm dünya, League of Legends tarihindeki en güzel hareketlerden bazılarına ve neredeyse ürkütücü bir zekâ ile yapılan hamlelere tanık oldu. OMG’nin 1. Sezon’un şampiyonu Fnatic ile yaptığı 71 dakikalık kıran kırana maçı ve zaferin, merkeze vurulacak tek bir darbeye bağlı olduğu o heyecan dolu anları kim unutabilir? Samsung White’tan Imp’in, Kuzey Amerika’nın devlerinden TSM’e karşı oynarken bir turnuvada ikinci kez beşte beş yapması akıllardan kolay kolay çıkar mı? Artık bütün yollar kader anına çıkıyor. Kim League of Legends’ın ölümsüzlerinden olacak? İşte 2014 Dünya Şampiyonası Finalleri hakkında bilmeniz gereken her şey. 

Kimler oynuyor?

Final maçı, yarı finallerden çıkacak iki deneyimli takım arasında 5 oyun üstünden oynanacak. Dünyanın en iyilerinin tozunu atıp bu aşamaya kadar gelebilen dört takım ise şunlar:

Final serisinden galibiyetle çıkan takım, League of Legends’da erişilebilecek en üst aşama olan Sihirdar Kupası’nı elde etme gururuna sahip olacak. Kazanan takımın oyuncularının adları kupanın üstüne, önceki Dünya Şampiyonları olan Fnatic, TPA ve SK Telecom T1 K’nın adlarının yanına tek tek işlenerek ölümsüzleştirilecek. (Bu takımları daha yakından tanımak isterseniz, 3 bölümlük Dünya Şampiyonası Yolunda belgeselini seyredebilirsiniz.) 

 

Ne zaman seyredebilirim?

19 Ekim günü saat 08.30’da Dünya Şampiyonası Önizlemesi tekrar yayını yapılacak ve biter bitmez, Seul Sangam Stadyumu’ndan Dünya Şampiyonası açılış töreninin canlı yayını başlayacak. Açılış töreni, Kore’de o gün yaşanacak olan rekabetin boyutunu gözler önüne serecek. Geleneksel müzik performansı ve finale kalan takımların tanıtımlarının yer alacağı gösteride, Imagine Dragons da 2014 Dünya Şampiyonası’nın marşı olan “Warriors” şarkısını canlı olarak çalacak.

Saat 09.45 civarında ise, finalistler Vadi’de oynayacakları beş oyunun ilkine başlamak üzere yerlerini alacaklar. Kapanış gösterisinden sonra bizden ayrılmayın, çünkü muzaffer takımın üyeleriyle röportajlar ve 2014 Sezonu’nun destansı finaline ilişkin yorumlarla karşınızda olacağız. Canlı yayını kaçıranlar, etkinliğin tamamını yine aynı gün saat 20.00’daki tekrar yayınından seyredebilecek.

Tüm maçlar canlı ve Türkçe anlatımla LoL TV'de karşınızda olacak.

Tümü
 Reklam