1907 Fenerbahçe'nin KMF'deki rakibi belli oldu!

League of Legends (LoL) 7. hafta maçında 1907 Fenerbahçe Espor ile CREW Espor karşı karşıya geldi. İşte 1907 Fenerbahçe Espor- CREW Espor maçından detaylar...

Haber; Sporx.com
Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
1907 Fenerbahçe'nin KMF'deki rakibi belli oldu!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
12 Mart 2017 20:10
Son güncelleme 12 Mart 2017 20:14
League of Legends (LoL) Şampiyonluk Ligi 2017 Kış Mevsimi son hafta maçında 1907 Fenerbahçe ile CREW karşı karşıya geldi. İki takım da serinin 1'er maçını kazandı ve vadiden 1'er puanla ayrıldılar.

Serinin ilk maçında 1907 Fenerbahçe, hızlı şampiyonlardan kurulu bir kompozisyon tercih etti. İlk kanı alt koridorda çıkan takım savaşında Camille ile oynayan Thaldrin aldı. Alt koridorda kuleyi de alan 1907 Fenerbahçe, hızlı rotasyonlarla vadinin her yerinde müthiş bir üstünlük sağladı. Sezon boyunca ayrık ittirmeyle başarılı olan CREW, maç boyunca tüm koridorlarda geri düştü. 1907 Fenerbahçe'nin henüz 20. dakika geçilirken sağladığı 7 bin civarındaki altın avantajı ve ardından gelen Baron güçlendirmesi artı iki skoru CREW'in maçtan çekilmesiyle sonuçlandı.

Serinin ikinci maçında CREW, müthiş bir şekilde toparlandı. 1907 Fenerbahçe'ye kule dahil vermeyen CREW, ejderleri ve Baron'u alarak ayağa kalktı. Takım savaşlarından galibiyetle ayrılan CREW, hızlı bir şekilde oyunu kapattı.

ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ BELLİ OLDU

Günün ardından Kış Mevsimi Finalleri'ne kalan takımlar da belli oldu. Puan durumunda SuperMassive 32 puanla lider, AURORA 21 puanla ikinci, CREW 10 puanla üçüncü, HWA 19 puanla dördüncü, 1907 Fenerbahçe 18 puanla beşinci, Galakticos 17 puanla altıncı, Dark Passage 11 puanla yedinci, Galatasaray Espor ise 7 puanla sonuncu oldu. Galatasaray Espor, bu sonuçla doğrudan küme düştü. Super Massive ve AURORA ise doğrudan yarı finallere yükseldi.

Bu sonucun ardından Kış Mevsimi Finalleri'nde eşleşmeler belli oldu. İşte eşleşmeler:

CREW - Galakticos
HWA Gaming - 1907 Fenerbahçe

YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ

Normal sezonu lider bitiren Super Massive, yarı finalde sıralamadaki en kötü puana sahip takımla eşleşecek. Bu ekip öncelikle CREW'ı yenmesi halinde Galakticos, olmazsa HWA Gaming'i yenmesi halinde 1907 Fenerbahçe olacak. Eğer, iki sonuç da olmazsa Super Massive'in rakibi HWA Gaming olacak.
Tümü
 Reklam