1907 Fenerbahçe, vadide ağır yaralı!

1907 Fenerbahçe, Team AURORA karşısında League of Legends (LoL) Şampiyonluk Ligi 2017 Kış Mevsimi 5. hafta serisini kaybetti. İşte 1907 Fenerbahçe - Team AURORA League of Legends maçından detaylar...

Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
1907 Fenerbahçe, vadide ağır yaralı!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
19 Şubat 2017 16:47
League of Legends (LoL) Şampiyonluk Ligi 2017 Kış Mevsimi 5. hafta maçında 1907 Fenerbahçe ile Team AURORA karşı karşıya geldi. Serinin iki maçını da kazanan AURORA, 3 puanın sahibi oldu.

Serinin ilk maçında 1907 Fenerbahçe, rakibine göre yasaklamalar yaparken, AURORA ise güçlü şampiyonların klasik yasaklamasını tercih etti. 1907 Fenerbahçe erken oyuna iyi başlayan taraf oldu ve ilk dakikalarda Frozen ilk skoru almayı başardı. Arkasında gelen minyonlara yönelik, tehditkar olmayan oyunun ardından Team AURORA ilk takım savaşından 3 skor aldı ve öne geçti. Ardından Alev ejderini ve Baron'u alan AURORA, disiplinli bir şekilde oyunu bitirmeye başladı. Kadim ejderin ardından kuvvetli bir saldırı yapan AURORA, maçı kazandı.

Serinin ikinci maçında Fenerbahçe, erken oyuna yönelik tercihler yaptı ve aksiyonlu bir maç başlangıcı gördük. Bir kez daha ilk skoru alan 1907 Fenerbahçe, AUROA ormancısı Taikki'nin Evelynn oyununa karşı koyamadı ve arka arkaya skorlar vermeye başladı. Taikki'nin muhteşem performansı kar topu etkisi yarattı ve AURORA global görevleri birer birer halletmeye başladı. İlk kuleyi orta koridorda alan AURORA, Baron güçlendirmesini de alan taraf oldu. Oyundaki tüm ejderlerin sahibi olan AURORA, ikinci maçta dominant bir performansla galibiyeti alan taraf oldu.

Bu sonucun ardından 1907 Fenerbahçe 10 puanda kalırken, Team AURORA ise 12 puana yükseldi. 1907 Fenerbahçe, bir sonraki maçında SuperMassive ile karşılaşacak. Team AURORA ise çıkışını Galakticos maçında sürdürmeye çalışacak.

1907 FENERBAHÇE - TEAM AURORA LEAGUE OF LEGENDS (LOL) SERİSİ 1. MAÇI 



1907 FENERBAHÇE - TEAM AURORA LEAGUE OF LEGENDS (LOL) SERİSİ 2. MAÇI 




Tümü
 Reklam